top of page

PRIVEFEEST OP MAAT

Hebt u geen klassiek feest in gedachten? Op zoek naar een unieke feestlocatie met creatieve concepten en uitgebreide mogelijkheden naar aankleding toe op maat? Breng ons dan zeker een bezoekje en maak kennis met onze trendy formules.


#foodbars #walktalk&dine #culinairgenieten


Teaterhuyse vernieuwt anno 2020, niet alleen het interieur maar ook op gastronomisch niveau en gaat de samenwerking aan met a'Muze.


Kom genieten en beleef uw feest in deze unieke locatie met een totale feestcapaciteit van 130 zitplaatsen. Een mooi en markant gebouw met balkons, podium, mezzanine, dat zich uitstekend leent voor gastronomische food concepten in lijn met de nieuwe trends.


Een trouwfeest uit de duizend, een personeels- of bedrijfsevent, een verjaardagsparty in stijl, een babyborrel of communiefeest, …?

Laat uw feest over aan ons en wij zorgen voor een onvergetelijke dag.

Download hier onze uitgebreide feestfolder.
 

_D781933.jpg

“Superlekker eten met een heel vlotte bediening! Een mega aanrader voor een zeer scherpe prijs. En dat in een heel mooi en gezellig kader”

— Margo Van de Velde

_D782090.jpg

Wat een ontdekking! Lekkere en verfijnde gerechten, een leuk kader en bovenal aan een zeer straffe prijs voor een 8-gangenmenu."

— Geert Van Impe

bottom of page